Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Campanya “Dona’m sang” 2024

Campanya “Dona’m sang” 2024

“Ell salva vides; tu també pots”. Amb aquest eslògan, fent referència al superheroi Spiderman, arrancava el projecte d’S3 “Dona’m sang”, en col·laboració amb el Banc de Sang i de Teixits i l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

Un projecte inclòs dins del bloc d’aprenentatge i servei del centre, que va tenir el seu punt culminant el dilluns 29 de gener, de les 4 de la tarda fins a les 9 del vespre, al centre cívic “La Fonteta”. Un dels objectius de fer aquesta activitat, és que els alumnes preparin ells mateixos la campanya, amb totes les tasques que això implica, des de fer els cartells informatius i penjar-los pel poble, contactar amb l’Ajuntament per la publicitat, realitzar una falca radiofònica de promoció o contactar amb els comerços d’alimentació del poble, entre altres activitats.

La campanya va ser tot un èxit, ja que es va arribar a les 100 donacions, el que es coneix com una marató. Les dades de la jornada es van completar amb 9 oferiments, 7 donants de sang nous i un nou donant de medul·la òssia. Tant des de l’Ajuntament, com des del Banc de Sang i l’escola se’n fa una valoració molt positiva, ja que, un any més, s’ha aconseguit fomentar la part més solidària i participativa de tot un poble.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website