Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Educació primària

Educació Primària

Al llarg de l’educació primària potenciem les competències i els talents personals de cada nen i nena, perquè iniciïn el camí cap a l’autoconeixement i la configuració d’una personalitat pròpia i autèntica.

Tot buscant l’excel·lència acadèmica, a FEDAC Sant Feliu oferim una formació integral dels nens i nenes perquè esdevinguin persones amb capacitat crítica, solidàries i receptives a les necessitats de l’entorn social.

Projectes de l’etapa

Espais d’aprenentatge internivells (Gaudim&Art)

Els espais d’aprenentatge internivells aplicats a primària es converteixen en els Gaudim&art.

En aquests espais, els alumnes de 1r, 2n i 3r de primària tenen al seu abast diferents propostes de treball on poden manipular i experimentar per elaborar els seus aprenentatges.

A primària oferim els següenst espais: emocional, cientificotecnològic, literariomusical i artístic.

Treball per projectes

Durant els sis cursos de primària, el treball per projectes permet que els nens i les nenes siguin protagonistes del seu procés d’aprenentatge i que aquest esdevingui significatiu, ja que se centra en els interessos dels propis alumnes.

A més, el treball per projectes afavoreix el desenvolupament de les habilitats necessàries per al treball en equip, ajuda a reconèixer els talents propis i els dels altres, a gestionar els errors i a entendre que equivocar-se forma part del desenvolupament i de l’aprenentatge.

Apadrinament lector

Amb el projecte d’apadrinament lector, els alumnes de 6è de primària es converteixen en els padrins lectors dels nens i nenes de 1r. L’objectiu és reforçar i potenciar el gust per la lectura i la comprensió lectora en llengua catalana, i també afavorir l’establiment de vincles i relacions d’ajut entre alumnes de diferents cursos de l’escola.

Així, mentre els petits practiquen la lectura i s’endinsen en el món dels llibres en un ambient distès, els grans —en el seu rol de tutors— desenvolupen i posen en pràctica habilitats com la responsabilitat, la paciència o l’empatia.

Projecte G Suite

A partir de 3r de primària, els alumnes de l’escola disposen d’ordinadors
Chromebook d’ús individual. Al projecte G Suite, que impartim des de 3r i fins a 6è, els nens i nenes es familiaritzen amb les eines de l’entorn Google for Education (G Suite) i el dispositiu Chromebook. Així, els alumnes aprenen a crear documents i presentacions, a utilitzar fulls de càlcul, a crear sites...

L’objectiu és dinamitzar el procés d’aprenentatge fent un bon ús de les noves tecnologies.

Projectes escolars europeus eTwinning

A 5è de primària participem en projectes escolars virtuals amb altres escoles d’Europa a través de la plataforma eTwinning.

En aquests projectes escolars europeus, alumnes i mestres de diferents països treballem conjuntament al voltant d’un tema acordat prèviament. A més d’afavorir l’aprenentatge al voltant de la temàtica del projecte, els alumnes tenen l’oportunitat de posar en pràctica i millorar la seva capacitat lingüística en anglès en un context comunicatiu real, i conèixer altres societats i cultures.

Matèries complementàries

Com a escola concertada, a FEDAC Sant Feliu impartim un conjunt d’activitats complementàries dins de l’horari lectiu i per a tots els alumnes. Aquestes activitats reforcen la qualitat del nostre projecte educatiu i afavoreixen el desenvolupament global dels nens i nens.

A l’etapa d’educació primària impartim les següents activitats complementàries:

  • Escacs (Esckmat)
  • arTIC
  • Leader In Me (LEM)
  • TUtopia
  • Oratòria

Consulta’n els detalls al pdf adjunt.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website