Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

La nostra història

Som una escola arrelada a Sant Feliu de Codines des de l’any 1859, quan les germanes Dominiques de l’Anunciata van fer-se càrrec d’educar gratuïtament les nenes del nostre poble.

L’any 2011 la fundació educativa FEDAC, que engloba les 24 escoles de les Dominiques de l’Anunciata a Catalunya, assumeix la titularitat de l’antiga escola Anunciata de Sant Feliu. Ens convertim, aleshores, en FEDAC Sant Feliu i entrem en un procés de transformació i innovació pedagògica sense oblidar les nostres arrels.

El curs 2012-2013 fem a FEDAC Sant Feliu un pas qualitatiu implementant l’etapa d’educació secundària obligatòria (ESO), que s’ubica en un edifici annex a l’escola de primària.

2007

Creació de la comissió d’estudi

Es forma la comissió per estudiar i dissenyar el procés de creació d’una fundació que assumeixi la titularitat de les escoles de les Dominiques de l’Anunciata de Catalunya. També es redacta el primer pla estratègic FEDAC.

Naixement de la FEDAC

Constitució i posada en funcionament de la Fundació Educativa Privada Dominiques de l’Anunciata Pare Coll (FEDAC), amb les 24 escoles de les Dominiques de l’Anunciata de Catalunya.

2009
2010-2013

Primer pla estratègic i primer congrés FEDAC

Creem les primeres sinergies entre les 24 escoles FEDAC, que apliquen amb èxit el primer pla estratègic de la fundació. Aquest període culmina l’any 2013 amb la celebració a Vic del primer congrés FEDAC.

Inici del procés participatiu #avuixdemà

Impulsem el procés participatiu #avuixdemà amb la implicació de tota la FEDAC. Recollim aportacions de tota la comunitat educativa sobre com ha de ser l’escola del segle XXI i impulsar, així, la creació d’un nou pla estratègic per a les 24 escoles.

2013-2016
2016

Segon congrés FEDAC

Presentem els 24 Reptes de l’escola del segle XXI amb l’organització del segon congrés FEDAC. Al llarg del 2016, apropem els 24 Reptes a tot el territori amb sessions congressuals a Barcelona, Manresa, Girona i Santa Coloma de Gramenet. Oriol Junqueras, Montserrat del Pozo, Christian Felber i Siro López són alguns dels ponents que participen en aquestes sessions congressuals #avuixdemà.

10è aniversari de la FEDAC

Celebrem els 10 anys de la FEDAC al Palau de la Música Catalana. Durant l’acte, homenatgem les nostres arrels i sembrem la llavor per continuar fent créixer els somnis i les experiències memorables a les nostres escoles durant els propers anys.

2019
2019

Presentació de l’#avuixdemà2024

Organitzem la jornada #avuixdemà2024, que té lloc simultàniament a quatre escoles-seu, per presentar en societat el segon pla estratègic de la FEDAC. Mestres speakers donen a conèixer els elements més innovadors de l’#avuixdemà2024; i s’ofereix també als participants la possibilitat de participar en talles pràctics.

L’Escola Xarxa s’incorpora a la FEDAC

L’1 de setembre de 2021 l’Escola Xarxa de Berga s’integra a la FEDAC, de manera que ja som una institució formada per 25 escoles de Catalunya. L’Escola Xarxa és tot un referent educatiu a la comarca del Berguedà, amb una oferta educativa que abarca des de la llar d’infants fins a estudis de batxillerat i cicles formatius.

2021

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website