Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Projectes de FEDAC Sant Feliu

Projectes de l'escola FEDAC-Sant Feliu:

A FEDAC Sant Feliu fem camí cap a la innovació pedagògica. Volem ser una escola del segle XXI que educa alumnes del segle XXI. Per això presentem una sèrie de projectes únics, arrelats a l’escola, que tenen un gran impacte en el nostre entorn més proper.
Programa Generació Plurilingüe (GEP)
A FEDAC Sant Feliu participem en el programa Generació Plurilingüe (GEP). Es tracta d’un projecte d’innovació pedagògica del departament d’Educació de la Generalitat amb l’objectiu de millorar la competència en llengües estrangeres de l’alumnat. Com a escola, rebem també l’acompanyament del departament d’Educació en el desplegament i la consolidació del projecte lingüístic plurilingüe propi. Les accions del programa GEP s’orienten a incrementar el temps d’exposició de l’alumnat a les llengües estrangeres mitjançant la metodologia AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres). Així, a la nostra escola realitzem en anglès les matèries de Science (3r de primària) i Socials (4t i 6è de primària), a més dels projectes escolars europeus eTwinning (5è de primària).
Robòtica

La nostra escola ha apostat per implementar la robòtica educativa en el projecte educatiu de centre i hi dediquem una hora setmanal a tots els cursos.

Així, endinsem l’alumnat en el món de la programació i la tecnologia al llarg de les etapes d’infantil, primària i secundària. A través del treball cooperatiu, la robòtica permet desenvolupar competències com la planificació, la seqüenciació o la detecció d’errors.

A més, a 4t de primària i a 4t de secundària els alumnes amb un perfil més tecnològic poden participar en la First LEGO League.

Escacs

El joc d’escacs es converteix en una poderosa eina d’aprenentatge a la nostra escola. Aquest joc ajuda els alumnes d’infantil i primària a exercitar la memòria visual, prendre decisions i aprendre dels propis errors, treballar la capacitat de concentració, posar en pràctica conceptes matemàtics, millorar la creativitat i l’orientació espacial, potenciar la convivència i, fins i tot, millorar les habilitats lectores i lingüístiques.

Treball cooperatiu

Som una escola inclusiva i utilitzem el treball cooperatiu com a base del nostre dia a dia. El treball cooperatiu reforça els aprenentatges dels nostres alumnes i i permet que desenvolupin habilitats per treballar en equip, tot reconeixent i posant en valor els talents de cada membre del grup. És una oportunitat per compartir experiències memorables i resoldre els problemes que es van plantejant de manera cooperativa i pensant en el bé comú.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website