Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Celebrem Sant Jordi a Fedac Sant Feliu

Celebrem Sant Jordi a Fedac Sant Feliu

El passat divendres 21 d’abril vam celebrar la diada de Sant Jordi a FEDAC Sant Feliu, dia dels llibres i les roses. És també tradició la reivindicació de la cultura catalana. Per això, i per començar el dia, tot l’alumnat d’Infantil, Primària i Secundària ens vam reunir al pati de l’escola per veure la hissada de la senyera i escoltar el parlament d’inauguració.

Tot seguit, l’alumnat de 6è de primària va preparar la tradicional venda de llibres de segona mà. Els diners recaptats es destinen íntegrament a les missions amb finalitat educativa. Així doncs, durant el matí, els diferents cursos d’infantil i primària van anar passant per les parades de llibres i van poder comprar llibres a un preu molt econòmic 1, 2 i 3 euros.

Simultàniament, l’alumnat de primària va poder gaudir d’una gimcana de Sant Jordi organitzada per la comissió i duta a terme pels alumnes de 3r d’ESO amb proves pels i les alumnes. 

A mig matí, tot l’alumnat d’infantil i primària va anar a veure l’obra de Sant Jordi al Casal. Una història escrita i representada  per l’alumnat de 4t d’ESO on ens van sorprendre amb una reinterpretació de la llegenda on el drac no era tan dolent com sembla i on la princesa és valenta i forta per vèncer el drac.

A la tarda, l’alumnat de l’escola i les famílies van poder gaudir de l’entrega dels premis dels jocs florals a l’alumnat de EP2 i seguidament, l’alumnat de 6è de primària va interpretar la llegenda de Sant Jordi.  Per finalitzar la jornada, vam gaudir tots d’una fantàstica xocolatada al pati de l’escola.