Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Èxit rotund al mercat de roba de segona mà organitzat pels i les alumnes de 1r d’ESO

Èxit rotund al mercat de roba de segona mà organitzat pels i les alumnes de 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO col·laboren amb la Marató d’enguany

El passat 27 de novembre de 2023, la plaça Josep Umbert de Sant Feliu de Codines es va convertir en l’epicentre d’una iniciativa única, dins dels projectes APS de l’escola: un mercat de roba de segona mà organitzat amb entusiasme pels i les alumnes de 1r d’ESO. Des de les deu del matí fins a les cinc de la tarda, els visitants van poder explorar una àmplia gamma de peces vintage, trobar autèntiques joies i, al mateix temps, contribuir a una noble causa.

L’esdeveniment va ser tot un èxit amb una participació massiva de l’alumnat, els seus familiars i els veïns i veïnes de Sant Feliu. La plaça es va omplir de parades que oferien des de vestits elegants fins a accessoris únics i peces de roba casual. L’atmosfera era vibrant i plena d’energia positiva mentre els compradors recorrien les parades, descobrint veritables tresors a preus assequibles.

El factor més destacat d’aquest mercat de roba de segona mà va ser la seva finalitat solidària. Tots els ingressos obtinguts durant l’esdeveniment estan destinats a la Marató de TV3, que aquest any centra els seus esforços a vetllar per la salut sexual i reproductiva. Aquesta elecció de causa va captar l’atenció i el suport de la comunitat, afegint un toc d’altruisme a l’activitat.

Els estudiants, que van assumir tota la responsabilitat de l’organització, van demostrar habilitats impressionants en la gestió d’un esdeveniment d’aquesta magnitud. Des de la logística fins a la promoció, els joves van treballar braç a braç, revelant una maduresa i compromís que van sorprendre positivament a molts.

L’èxit de vendes va superar les expectatives, reflectint la qualitat de les peces disponibles i la generositat dels compradors. La iniciativa no només va ser una oportunitat per renovar els armaris amb estil, sinó que també va servir com a recordatori de la importància de la sostenibilitat i la reutilització en la indústria de la moda.

A mesura que el mercat anava tancant, es va percebre un sentiment de satisfacció i realització entre els estudiants organitzadors. Saber que les seves accions contribuiran a millorar la salut sexual i reproductiva a través de la Marató de TV3 va omplir els joves de satisfacció i orgull.

En resum, el mercat de roba de segona mà organitzat pels i les estudiants de 1r d’ESO a la plaça Josep Umbert no només va ser una experiència de compres única, sinó també un acte d’empatia i solidaritat envers una causa important. Aquest esdeveniment no només va beneficiar els participants directes, sinó que també va deixar una empremta positiva a la comunitat local.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website