Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Jornada d’educació emocional a l’escola

Jornada d’educació emocional a l’escola

El passat 29 de maig es va celebrar a l’escola el Dia de les Emocions. L’educació emocional consisteix a ensenyar als i les alumnes a ser capaços i capaces de reconèixer les seves emocions i les dels altres, a saber-les expressar, utilitzar i controlar de manera positiva. És així que, potenciant la intel·ligència emocional, podran adquirir unes adequades actituds personals que les ajudaran a mantenir unes bones relacions amb els altres i a viure en societat. L’educació emocional és un dels pilars més importants del nostre projecte #avuixdemà2024 i està present en cadascun dels apartats del projecte educatiu de l’escola. 

Vam iniciar la jornada fent una meditació conjunta amb tot l’alumnat de l’escola, i vam procedir amb una coreografia a la pista de ball. Seguidament, tots els alumnes i mestres vam retornar a les aules per a realitzar activitats de reflexió i cooperació, adaptades a les edats dels infants.  A les 11h vam carregar piles amb un bon esmorzar a diferents parc del poble on vam dur a terme més dinàmiques tot promovent la cooperació. La norma era clara: no ens podíem barallar!

A la tarda vam fer diverses excursions. Entre converses i rialles, també vam aprofitar per a fer una meditació mentre caminàvem, tot rodejats de natura.

Per acabar aquesta jornada tan memorable, l’Eva Bach, pionera i promotora de l’educació emocional en els àmbits familiar i escolar a Catalunya i en altres Comunitats va venir a l’escola a ensenyar-nos i formar-nos en eines i recursos per a la salut i el benestar emocional. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website