Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Roger Ribé, seleccionat pel curs “Bojos per la ciència: Energia”

Roger Ribé, seleccionat pel curs “Bojos per la ciència: Energia”

FEDAC Sant Feliu està d’enhorabona, ja que un dels seus exalumnes, Roger Ribé, ha estat seleccionat per participar en el curs “Bojos per la Ciència: Energia” de la Fundació La Pedrera. Aquesta notícia no només és un orgull per l’escola, sinó també un reconeixement al talent i la dedicació del Roger en l’àmbit cientificotecnològic.

En Roger, que va concloure els seus estudis a la nostra escola, sempre va destacar per la seva curiositat i passió per la ciència. Tot comença amb la participació en la FIRST LEGO League i el projecte sobre energia piezoelèctrica, el qual es va presentar també a l’IREC amb l’objectiu de buscar assessorament. Arran d’aquesta petició, des de l’IREC ens van proposar participar en el programa “Bojos per la ciència: Energia”, d’on el projecte del Roger ha estat seleccionat.

La Fundació La Pedrera, reconeguda per fomentar l’excel·lència i la innovació en l’àmbit científic, ha seleccionat Roger Ribé per al curs “Bojos per la Ciència: Energia”, una oportunitat única que brinda als joves talents la possibilitat d’aprofundir en les seves àrees d’interès i col·laborar amb experts de renom.

El curs, que ofereix una immersió intensiva en diversos camps científics, permetrà a en Roger explorar noves àrees de coneixement i connectar amb altres estudiants apassionats pel món de la ciència. La Fundació La Pedrera, amb la seva trajectòria d’impulsar la formació científica, ha reconegut a en Roger un potencial prometedor i ha decidit donar-li aquesta oportunitat única d’enriquir la seva formació.

Des de l’escola ens n’alegrem profundament i seguim apostant per la importància de donar suport als joves talents locals. En Roger és un exemple inspirador per als actuals estudiants, demostrant que la curiositat, l’esforç i la passió poden obrir portes a oportunitats excepcionals.

En resum, la participació d’en Roger al curs “Bojos per la Ciència: Energia” de la Fundació La Pedrera és una notícia que omple d’orgull la nostra comunitat educativa. Desitgem al Roger tot l’èxit en aquesta nova etapa de la seva formació i confiem que aquesta experiència enriquirà encara més el seu camí en el món de la ciència.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website