Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Ruta d’orientació urbana 1r ESO

Ruta d’orientació urbana 1r ESO

El passat dimarts 19 de setembre, els i les alumnes de 1r d’ESO van poder gaudir d’una jornada molt divertida amb la ruta d’orientació urbana. Una activitat que té com a objectius conèixer el nostre entorn més proper, treballar l’orientació en l’espai i la presa de decisions, treballar el desenvolupament de l’aplicació Google Maps i dels codis QR i, sobretot, cohesionar el grup i fomentar el treball col·laboratiu. 

La jornada començava amb la presentació de l’activitat a l’escola. Tot seguit, el grup pujava caminant fins a l’esplanada de Can Bosc per esmorzar i distribuir els alumnes per grups i resoldre uns enigmes per determinar l’ordre de sortida. Amb els grups ja formats, començava la cursa on havien d’anar trobant les diferents fites amb les proves corresponents que havien de realitzar al moment. La ruta acabava amb l’arribada al Parc Usart on el grup va disposar de temps lliure per dinar, jugar una estona i fer un parell d’activitats grupals, abans de la tornada a l’escola. 

Una gran jornada on els grups s’han implicat al 100%, on el temps ens ha acompanyat en tot moment i on s’ha pogut gaudir d’entorn, natura i amistat a parts iguals.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website