Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Sortida a Barcelona de 2n i 4t d’ESO

Sortida a Barcelona de 2n i 4t d’ESO

ANEM AL TEATRE POLIORAMA A VEURE UNA VERSIÓ ACTUALITZADA DE ‘ROMEU I JULIETA’

El passat divendres 6 d’octubre els nois i noies de segon i quart d’ESO van gaudir d’un gran dia a Barcelona, ple de cultura, art i convivència. La jornada va començar ni més ni menys que al Teatre Poliorama, on van poder veure la representació de tot un clàssic de la literatura universal com és “Romeu i Julieta”, versionat per la companyia La Brutal.

Es tracta d’una versió contemporània que situa la tragèdia amorosa en un context intencionadament actual, que fa evident la vigència intemporal d’un contingut literari que ens interpel·la més enllà dels paràmetres específics d’una època determinada. Es tracta, doncs, d’una obra clàssica, situada ara al segle XXI, que es va estrenar a Barcelona el 10 de juny de 2022 en aquest mateix teatre.

Acabada la representació, tots els assistents van tenir l’oportunitat de conversar amb els actors i actrius, amb un torn de preguntes força interessants.

Un cop fora del teatre, el grup es va dirigir al parc de la Ciutadella amb la intenció de dinar i gaudir d’una mica de temps lliure. Durant la ruta cap al parc, es va passar per llocs emblemàtics de la ciutat, amb explicació del profe inclosa, com la plaça de Madrid, la catedral, el mercat de Santa Caterina, l’església de Santa Maria del Pi, el fossar de les Moreres i l’antic mercat del Born. Sens dubte, una gran oportunitat de conèixer la ciutat i de la cultura més universal.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website