Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Educació infantil

Educació Infantil

Acollim els alumnes d’educació infantil en un entorn proper i familiar. Durant aquesta etapa a FEDAC Sant Feliu, estimulem en els infants el desig de preguntar-se i voler saber, i convertim aquest desig en motor i motivació per a l’aprenentatge.

També donem molta importància al vincle emocional i al treball dels hàbits, per tal d’assolir bon desenvolupament personal dels infants i desvetllar totes les seves potencialitats intel·lectuals. A través de metodologies globalitzades que afavoreixen un aprenentatge cooperatiu, lúdic i significatiu, contribuïm al desenvolupament físic, afectiu, social i intel·lectual dels nens i nenes d’educació infantil.

Projectes de l’etapa

Espais d'aprenentatge internivells (Esp@isxics)

A FEDAC Sant Feliu anomenem Esp@isxics els espais d’aprenentatge. Aquests són espais amb diverses propostes lúdiques i educatives perquè els nens i nenes d’educació infantil puguin interactuar, observar, experimentar, construir, imaginar, inventar, relacionar-se, emocionar-se… i construir el seu propi aprenentatge.

Projectes d'aprenentatge

A través dels projectes i de petites investigacions, els nens i nenes aprenen a aprendre i a pensar per ells mateixos. D’aquesta manera, introduïm els nens i nenes d’educació infantil en el treball per projectes.

Per aconseguir-ho, utilitzem diferents estratègies i eines pedagògiques per convertir els alumnes en protagonistes dels seus propis aprenentatges, aprofitant la seva curiositat i inquietuds envers el món que els envolta.

Matemàtiques vivencials (EMAT)

Presentem l’aprenentatge de les matemàtiques amb el programa EMAT, basat en el joc i la manipulació directa de materials.

D’una manera lúdica i vivencial, els nens i nenes d’educació infantil aprenen les qualitats del món que els envolta i comencen a adquirir habilitats matemàtiques, com són quantificar, comparar, relacionar, repartir, classificar…, vinculades a la resolució de petits reptes.

Emocions

Ens proposem educar la vessant emotiva i social dels nens i nenes fomentant capacitats, actituds i habilitats que els permetin viure i conviure amb si mateixos i en societat.

Per aconseguir-ho, al llarg de l’etapa d’educació infantil treballem l’autoconeixement i l’autogestió de les emocions a través de jocs i dinàmiques, tant en petit com en gran grup.

Activitats complementàries

Com a escola concertada, a FEDAC Sant Feliu impartim un conjunt d’activitats complementàries dins de l’horari lectiu i per a tots els alumnes. Aquestes activitats reforcen la qualitat del nostre projecte educatiu i afavoreixen el desenvolupament global dels nens i nens.

A l’etapa d’educació infantil impartim les següents activitats complementàries:

  • Robòtica (arTIC)
  • Escacs (Esckmat)
  • Oratòria
  • Taller d'anglès
  • TUtopia

Consulta’n els detalls de les activitats complementàries al pdf adjunt.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website