Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Vine a FEDAC Sant Feliu

Vine a conèixer FEDAC Sant Feliu

A FEDAC Sant Feliu tenim sempre les portes obertes! Si sou una família o una entitat que voleu conèixer la nostra escola i el projecte educatiu, ens podeu demanar una entrevista o una visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar, més enllà de l’època de preinscripcions i les jornades específiques de portes obertes que organitzem cada any.

Associació de Mares i Pares d’Alumnes

FEDAC Sant Feliu compta amb el suport de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes (AMPA), que col·labora estretament amb l’equip d’educadors de l’escola.

L’AMPA organitza un ventall d’activitats al llarg del curs escolar per impulsar la comunicació i els vincles entre tots els pares i mares de l’escola, i contribueix activament a la millora contínua de FEDAC Sant Feliu.

Contacta amb l'ampa a:
ampafedacsantfeliu@gmail.com
www.instagram.com/ampa_fedac_santfeliu
www.facebook.com/ampafedac.santfeliu

Alumni

Vas estudiar a FEDAC Sant Feliu i voldries retrobar-te amb els teus amics d’infantesa?
Escriu-nos un correu. Ens agradarà molt tenir notícies teves i t’informarem d’activitats i trobades que organitzem!

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website