Plaça de la Font dels Àlbers, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines

938 661 127

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Sant Feliu es complementa amb un conjunt de serveis i activitats. El nostre objectiu és donar resposta a les demandes i necessitats de famílies i alumnes a través d’una proposta integral de serveis en consonància amb el nostre projecte educatiu.

Menjador

Durant el temps de migdia, oferim el servei de menjador per a tots els alumnes de l’escola, des d’educació infantil i fins a 4t de secundària.

Més informació

Les famílies poden apuntar els seus fills al menjador de forma fixa, alterna o esporàdica, en funció de les necessitats. A la cuina de l’escola s’elaboren cada dia els dinars, equilibrats i controlats per un dietista. També oferim menús especials per als alumnes amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries.

Entenem, a més, el temps de migdia com un espai social, formatiu i educacional per als alumnes. Els nens i nenes d’infantil-3 (I3), a demanda de la família, disposen d’un dormitori per fer la migdiada de 14h a 15h.

Servei d’acollida

Des de FEDAC Sant Feliu volem contribuir a la conciliació de les famílies. El servei d’acollida dona resposta a aquesta necessitat, al mateix temps que convertim aquest temps en un espai educatiu de qualitat i estimulant per als infants. El servei d'acollida es duu a terme.

  • Acollida de matí: de 7.45 h a 9 h.

A l’acollida, els alumnes participen en jocs i activitats manuals. Els alumnes més grans també poden aprofitar aquest temps per repassar o realitzar les tasques escolars.

Compra de roba escolar

Des la botiga online de l’empresa Rompoda podeu comprar la roba de l’escola (xandalls, bates…). Un cop feta la compra des d’aquesta plataforma, podreu recollir la vostra comanda a l’escola al cap d’uns dies.

Altres serveis

Grups CREC

Els grups CREC són l’esplai de la nostra escola: un espai de trobada quinzenal per a nens i nenes de primària que, acompanyats de monitors, viuen una experiència d’amistat en grup a través de tallers, jocs, dinàmiques… Al llarg del curs, els grups CREC de les diferents escoles FEDAC organitzen trobades per compartir vivències i generar vincles d’amistat.

Activitats coescolars

Les activitats coescolars s’ofereixen fora de l’horari escolar, en el temps de migdia i a partir de les 17 h, i són de caràcter optatiu. Aquestes activitats reforcen el nostre projecte educatiu i afavoreixen que els alumnes desenvolupin al màxim els seus talents, i millorin les habilitats motrius, sensorials, artístiques, lingüístiques…
Actualment, a FEDAC Sant Feliu oferim les següents activitats coescolars:

  • Anglès amb Kids & Us
  • Ordinografia
  • Guitarra
  • Dansa
  • Realitat virtual
  • Taller virtual
  • Hip Hop
  • Ioga per adults

Consulta els detalls de les coescolars en aquest pdf descarregable.

Auxiliar de conversa d'anglès

A FEDAC Sant Feliu participem en un programa d’auxiliars de conversa d’anglès. Cada curs acollim a l’escola un jove procedent d’un país de parla anglesa, que dona suport als educadors d’aquesta àrea i participa en activitats a l’aula en anglès amb els alumnes. D’aquesta manera, afavorim l’aprenentatge intercultural dels alumnes i, sobretot, la millora de les habilitats de comprensió i expressió en llengua anglesa.

Casals de vacances
Durant les vacances escolars de Nadal, Setmana Santa i estiu, l’escola es transforma en un espai per a l’educació en el lleure amb els casals de vacances. Els casals donen resposta a les necessitats de les famílies en els períodes no lectius mentre que, per als nens i nenes, són un espai lúdic i educatiu que els permet recarregar piles en un ambient relaxat i distès. Els casals s’ofereixen per a nens i nenes d’infantil i fins a 6è de primària i en diferents modalitats (horari de matí, de matí i tarda, i amb opció de menjador).
Orientació psicopedagògica
Disposem d’un servei d’assessorament psicopedagògic, que dona resposta a qualsevol alerta relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional de l’alumne, en qualsevol etapa educativa. Un professional, juntament amb els educadors, avalua les possibles intervencions a fer, ja siguin dins de l’escola o en un acompanyament extern si fos necessari. Aquest servei d’orientació psicopedagògica complementa el seguiment tutorial que cada tutor realitza a l’aula en el procés de desenvolupament personal i acadèmic de l’alumnat.
Orientació 4t d'ESO

Durant el 4t curs de secundària, oferim un servei d’orientació als nostres alumnes perquè coneguin el ventall d’itineraris i possibilitats formatives al seu abast un cop acabin aquesta etapa educativa.

Des de l’escola, els ajudem a posar en valor les seves competències i preferències personals a l’hora de fer una tria; és a dir, fem que siguin conscients d’allò que fan bé i també d’allò que els agrada. El resultat d’aquesta suma esdevé molt útil arribat el moment de triar un itinerari formatiu que els encamini cap al seu futur professional.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website